Back

Back

Friday 11 November

Tromsø Filmklubb presenterer: Mamma mia singalong!

21:30 - 23:30

Bakrommet på Amtmandens (map)

Buy tickets

Tromsø Filmklubb og Arctic Pride inviterer til heidundrende allsang-visning av denne meget populære filmen som egentlig ikke trenger noen nærmere introduksjon. Den er, som de fleste vet, basert på en populær musikal med samme navn, og denne musikalen bygger på musikken fra den verdensberømte svenske popgruppen ABBA.

 

Sophie (Amanda Seyfried) bor på (den fiktive) greske øya Kalokairi sammen med moren sin. Hun skal gifte seg, og er på jakt etter faren sin før den store dagen. Det er bare ett problem – hun er ikke helt sikker på hvem han er. Etter å ha lest morens (Meryl Streep) gamle dagbøker i all hemmelighet, finner hun ut at faren må være en av morens tre tidligere kjærester. De tre er Bill (Stellan Skarsgård), en svensk hippie, Harry (Colin Firth), en sur brite med en hemmelighet, og Sam (Pierce Brosnan), en fremgangsrik arkitekt som aldri kom seg over Donna. Hun bestemmer seg for å invitere alle tre i bryllupet, og dermed er moroa i gang. Det oppstår en rekke situasjoner som skaper ypperlige muligheter for å lirke inn den ene ABBA-sangen etter den andre.

 

Alle gode musikaler har sanger som gjør at man får lyst til å synge med, og det er noe denne filmen har i fullt monn. Bli med på allsang!

Filmen vises på bakrommet til Amtmandens, og etter filmen blir det åpent for alle med DJ og kos ut i de sene nattetimer.

Buy tickets