Back

Back

Thursday 14 November

“Snakk trygt!” – Diversitet i klasserommet og på arbeidsplassen

13:00 - 15:00

Price: Free/Gratis | UiT Norges Arktiske Universitet (map)

I forbindelse med Tromsø Arctic Pride ønsker vi å sette fokus på hvordan det kan tilrettelegges for mangfold, spesielt dem som identifiserer seg innenfor LGBT+ sjiktet, på arbeidsplassen. Er dette noe våre ledere og sjefer er bevisst på? Mathias Holst fra FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold kommer til oss for å holde foredraget «Snakk trygt om seksuell orientering og kjønn på arbeidsplassen». Dette er en del av deres større prosjekt Rosa kompetanse, som med en faglig forankring jobber for nettopp å gjøre stedet du jobber til et mer inkluderende sted å være.

 

Etter foredraget blir det panelsamtale, der Tromsøs tidligere ordfører Kristin Røymo og en representant fra UiTs ledelse sammen med Holst vil dele av deres erfaringer og tanker rundt temaet inkluderende arbeidsplass. Det vil også bli rom for spørsmål og tanker fra publikum.

 

Rosa kompetanse er et kompetansemiljø som tilbyr faglig bistand og undervisning om kjønns- og seksualitetsmangfold til helsevesenet, barnevernet, skolesektoren, barnehagen, politi- og påtalemyndighet, samt bedrifter. Rosa kompetanse møter kursdeltakerne med utgangspunkt i at de aller fleste ønsker å gjøre en god jobb. Gjennom sine foredrag søker de å bekrefte og forsterke ønsket praksis, og å legge til rette for refleksjonsprosesser.

 

Detaljer

Arrangør: Tromsø Arctic Pride
Sted: UiT – Norges Arktiske Universitet (romnummer kommer)
Tidspunkt: 13:00 – 15:00
Pris: Gratis, det blir også enkel servering

Aldersgrense: Ingen