Back

Back

Saturday

Arctic Pride Night: Shequida + The Villbergs

20:00 - 03:00

Price: 375,- kr / 325,- kr | Where: Clarion Hotel The Edge (map)

Buy tickets

Festaften med Shequida og The Villbergs

 

Shequida er født på Jamaica, vokst opp i New York, operautdannet ved Juilliard, og har mye mer å tilby enn et allerede imponerende (og veldig sjelden) fem-oktavs vokalspenn.
Shequida er hysterisk morsom, sjarmerende, linguist og dyktig danser. Michael Musto fra “The Village Voice” sa: – med den stemmen bringer Shequida sammen «the bourgeoisie and the unwashed masses in bravos».

 

Etter flere suksessfulle turnéer i Tyskland, Spania, Nederland, Frankrike, Sveits, Østerrike, Italia, Argentina, Israel, Hong Kong og Canada returnerte hun til USA for å spille hoverollen i verdenspremieren av Daron Hagens Opera «Vera of Las Vegas». Shequida har også opptrådt ved The New York City Opera House ved flere anledninger.

 

Shequida er for tiden event manager og har show hver torsdag på Hardware Bar i Hells Kitchen, i tillegg til å hoste arrangementer på Pieces Bar og Bartchland Follies ukentlig.
Hun regnes som en av de virkelig store legendene innen drag-miljøet i USA!

 


https://www.instagram.com/shequidahall

 

The Villbergs var en av fjorårets store suksesser og kommer tilbake for å få i gang festen.

De er tidligere kjent som Duo Raw og er best beskrevet som designere, muses, performers og globetrottere, og leverer spektakulære sceneshow. De befinner seg mellom moteindustrien, den kunstneriske kulturscenen og klubbverdenen.

De har vært presentert i italienske Vogue med en stor fotoartikkel og jobbet sammen med kjente motehus, merker og festarrangører. Vi kan blant annet nevne Marco Marco, Susanne Bartsch, Pat McGrath og Bjôrn Borg.

The Villbergs har turnert hele verden med sine spesielle show som er en fryd for øyet og øret. Kreasjonene de lager har vakt oppsikt verden over og musikken de lager spilles ofte på de største klubbene i verden.

 

 

Detaljer

Arrangør: Tromsø Arctic Pride
Sted: Clarion Hotel The Edge
Tidspunkt: 20:00 – 23:00
Pris: 325,- (student/FRI) / 375,-

Aldersgrense: 18 års aldersgrense

 

Buy tickets