Back

Back

Saturday 12 November

Arctic Pride Night!

20:00 - 03:00

Clarion Hotel The Edge (map)

Buy tickets

Arctic Pride Night markerer avslutningen på Arctic Pride.
Vi inviterer til show og fest med lokale, nasjonale og internasjonale artister, og kan tilby dragshows med live sang og lipsyncs, poledance, akrobatikk og mye mer.

 

Lady Die, fra Tromsøs eneste draghus Haus of Misfits, har invitert noen av landsdelens beste dragqueens til å lage et heftig show med lip syncs og småfrekk dansing.

 

Elise, Magnus og Dennis skal vise oss spektakulær poledance og akrobatikk. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

Skrellex er Norges mest skrellete drag queen, showartist, sanger, DJ og pridefestival-diva og skal lose oss gjennom kvelden.

Dragartisten er kjent fra TV-seriene «Drag Me Out» på TV Norge og «Drags» på TV 2. Dette er en gærn, utadvendt og spinnvill karakter som sørger for fyr og flammer på scenen.

 

Shequida er operautdannet ved Juilliard, og har mye mer å tilby enn et allerede imponerende (og veldig sjelden) fem-oktavs vokalspenn. Hun har flere forskjellige show over hele New York City flere ganger i uken, og kommer tilbake for å gjenta suksessen fra Arctic Pride 2019.
Hun regnes som en av de virkelig store legendene innen drag-miljøet i USA.

 

Utpå kvelden vil Mariann Rosa sørge for god stemning på dansegulvet! Med sin unike stil har hun med stor suksess opptrådt på scener over store deler av verden som frontfigur i trashpopbandet Surferosa, som soloartist og som DJ. Hun har også deltatt i utallige TV-produksjoner, samt vært dommer i Idol.
Nå kommer hun til Tromsø for å sørge for at vi endelig får danse og feire hele natta!

Billett til showet inkluderer inngang til festen etterpå.

Aldersgrense: 18 år.

 

Buy tickets